Nederlands

Center Parcs Erperheide: samen genieten in bosrijke omgeving

Center Parcs Erperheide: samen genieten in bosrijke omgeving
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Zin om samen een gezellig weekendje weg te gaan of zelfs een midweek of hele week vakantie te vieren? Bij Center Parcs Erperheide in Peer beleef je met je partner, gezin, familie of vrienden een heerlijke tijd samen in een groene, bosrijke omgeving! Op het park is voor je hele gezelschap van alles te doen en beleven. En daarbij geniet je ook nog eens van de heerlijke rust en de mooie natuur in en nabij het park.
Je verblijft bij Center Parcs Erperheide in een prettige comfort cottage of gaat voor extra luxe in een premium of VIP cottage. En je kunt er zelfs speciale accommodaties boeken, zoals een 'dieren in het bos' cottage, met gethematiseerde kamers vol dierenvriendjes en speelavonturen. Dierenliefhebbers kunnen bovendien een heuse pony cottage boeken, waarbij je verblijft naast de rijbak en tijdens je verblijf mag zorgen voor een lieve pony. Welke accommodatie verkies jij voor je volgende verblijf?

Voordelig eropuit naar Center Parcs Erperheide via Social Deal

Wil je voordelig op het park verblijven met je gezelschap? Ontdek op Social Deal aantrekkelijke deals voor een verblijf bij Center Parcs Erperheide. Je vindt bij ons regelmatig diverse arrangementen en mogelijkheden, variërend van 2, 3 of 4 overnachtingen tot zelfs een midweek of week weg. Door hier je vakantie te boeken bespaar je aanzienlijk op je verblijf, terwijl je ook nog eens profiteert van luxe accommodaties op het park.

Verblijven op een andere Center Parcs locatie?

Benieuwd naar de andere parken van Center Parcs? Ook voor de andere locaties van Center Parcs vind je regelmatig topdeals op Social Deal.  Ontdek de mogelijkheden op de andere parken en geniet van een topdeal!

De ligging en omgeving van Center Parcs Erperheide

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan zul je zeker genieten van een verblijf op Center Parcs Erperheide. Het park ligt in een beboste omgeving en als je de natuur in wil trekken kun je vanaf Peer zo Bosland intrekken, het grootste avonturenbos van Vlaanderen. Volwassenen kunnen hier uitstekend wandelen en fietsen en ook voor kinderen is er veel te beleven in het natuurgebied, van avontuurlijke wandelroutes tot speelelementen en uitkijktorens.

Liever flink gaan shoppen? Op een ruim half uur rijden van het park vind je Maasmechelen Village, een sfeervol outletdorp waar je de gaafste merken kunt scoren voor een leuk prijsje. Je vindt hier allerlei designer shops en bijzondere boetiekjes bij elkaar; en uiteraard kun je ook een hapje eten scoren als je even wil bijkomen van al dit winkelplezier.

Ook Hasselt is goed bereikbaar vanaf Center Parcs Erperheide. Ga shoppen in de stad, ga op de culturele tour bij diverse musea of pak een terrasje mee en geniet van een heerlijke lunch, borrel of diner bij de leukste restaurants en eettentjes.

De parkfaciliteiten
Tijdens je verblijf op het park zul je merken dat het park van alle gemakken voorzien is. Er is een supermarkt waar je al je dagelijkse boodschappen kunt halen en er is zelfs een winkel waar je terecht kunt voor (zwem)kleding, schoonheids- en verzorgingsproducten, speelgoed en souvenirs. Daarnaast zijn er maar liefst vier verschillende restaurants op het park te vinden. Hier kun je onder andere smullen van een royaal ontbijt, een All You Can Eat buffet, diverse grillspecialiteiten, belegde broodjes, maaltijdsalades, knapperige frites en de lekkerste snacks.

Eet je liever samen in je eigen cottage? Dan kun je gebruikmaken van de bezorgservice van het park. Zo haal je met gemak een heerlijk ontbijtje, allerlei boodschappen, smakelijke pizza's en verschillende table cooking opties zoals gourmet of grill in huis. Dat is nog eens relaxed!

Naast al dit culinair genot en winkelplezier is er op en rondom het park nog van alles te beleven. Van leuke buitenactiviteiten als waterfietsen, kanoën, boogschieten en minigolfen tot indoor vermaak voor regenachtige dagen, zoals bowling, badminton en tafeltennis. En uiteraard mag een bezoekje aan het iconische zwemparadijs van Center Parcs, Aqua Mundo, ook niet ontbreken tijdens je verblijf!

Voordelig uit eten in de buurt van het park

Wil je een keer buiten het park een hapje gaan eten? Via Social Deal ontdek je de smakelijkste dinerdeals en ga je voordelig uit eten in de regio. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk hieronder het aanbod en geniet binnen de kortste keren van een heerlijk etentje!

Aqua Mundo Erperheide
Een bezoekje aan Aqua Mundo Erperheide staat garant voor urenlang waterpret en zwemplezier voor iedere generatie. Dit bijzondere zwemparadijs biedt je een divers aanbod aan baden en waterattracties, met voor ieder wat wils.

Laat je meevoeren door de stroming van de befaamde wildwaterbaan, of doe het iets rustiger aan in de gemoedelijke lazy river. Glijd van diverse glijbanen af, waaronder een extra lange reuzenglijbaan van maar liefst 84 meter, met spannende stukken in het donker. Dein vervolgens mee op de golven van het golfslagbad, of zwem rond in het aangenaam verwarmde buitenbad.

Chill in het lagunebad, midden tussen de rotsen en palmbomen en zoek hier de gave waterval op. En wie een wonderlijke onderwaterwereld wil ontdekken kan snorkelen in het snorkelbad. Wat voor tropische vissen weet jij te spotten?

Kinderen vermaken zich ook uitstekend bij deze Aqua Mundo. Er is een kinder-doe-bad voor de jongste bezoekertjes, waar ze op een gemoedelijke manier hun eerste waterpret kunnen beleven. Hier vind je glijbaantjes, fonteintjes en andere leuke speelelementen. Zodra ze wat ouder zijn lonkt het Water Playhouse, waar kids kunnen klimmen, klauteren, van glijbaantjes af kunnen roetsjen en elkaar kunnen natspetteren met waterpistolen. Eindeloos speelplezier dus!

Kun je niet genoeg krijgen van comfortabele overnachtingen buiten de deur?

Bij Social Deal ontdek je de allerbeste deals bij hoogwaardige hotels en de leukste vakantieparken. Geniet van één of meerdere overnachtingen, ontdek nieuwe steden en streken en onderneem de leukste uitjes. Of je nu alleen reist, met je partner, vrienden of familie, Social Deal heeft de ideale overnachtingsdeal voor jou!